Pages

2011. november 28., hétfő

Az első kollekció, az első fotózás

A kezdeti, kötelező lépcsők végigjárása után, és a BB jóvoltából alakuló Facebook oldal mellett végre elérkezett a várva várt pillanat, amikor is kezemben tarthattam az első horgolt Eszter kollekciót, melyet értelemszerűen az eddig elkészült termékek alkottak.

Tesómmal el is szállítottunk hozzám a csodás sapkákat, táskákat, ékszereket, és BB-vel rögtön lázas készülődésbe kezdtünk, hogy megszülessenek az első termékfotók, hiszen ezekre feltétlenül szükség volt a továbblépéshez.
(Zárójelben megjegyzem, hogy itt és most tisztáztuk is a teljes csapatfelállást: Eszter horgol; BB fotóz, Facebook oldalt kreál és működtet; Tesóm szállít; én pedig minden mást, többek közt lehetőségeket keresek, szerződök, értékesítek - és nem utolsó sorban blogolok:))

Térjünk vissza azonban a fotózáshoz. A mini "fotóstúdiót" - műterem és egyéb alkalmasabb körülmény hiányában - a lakásom dolgozósarka biztosította, de kezdetnek ez is tökéletesen megfelelt. Beszereztünk egy próbababa fejet a sapkákhoz, elővettük kreativitásunkat a többi termékhez, és csak kattogott a gép... A fotózás jó hangulatban telt, és a végeredményét már Ti is megtekinthetitek, ugyanis ezek a termékek mind az Ötletek Boltja fizikai és virtuális (webshop) polcaira készültek, így kivétel nélkül megtekinthetőek a boltban, illetve annak webshopjában, melyet a blog jobb oldali sávjában meg is találhattok.

Végezetül megosztok Veletek egy, a fotózáson készült werkfotót, hogy beleshessetek a kulisszák mögé:) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése